Sådan Hard Factory Reset et Amazon Smart Plug

Amazon Smart Plug er meget nyttigt og relativt billigt. I nogle situationer, som når du flytter eller ikke har brug for smartstikket længere, er det nyttigt at foretage en fabriksnulstilling eller en hård nulstilling af enheden.

Sådan Hard Factory Reset et Amazon Smart Plug

Du skal afregistrere enheden fra din Amazon-konto og gendanne den til fabriksindstillingerne. Det lyder kompliceret og frygteligt, men det er det virkelig ikke. Du kan gøre det selv, og vi viser dig hvordan med nemme at følge trin.

Fortsæt med at læse, og du vil lære alt, hvad du behøver at vide om sagen.

Hvorfor skal du nulstille et Amazon Smart-stik?

Hvis du vil give eller sælge dit Amazon Smart-stik til nogen, anbefales det, at du nulstiller det hårdt. Faktisk kan du ikke engang give det til en anden person, hvis enheden stadig er synkroniseret med dine smarte hjemmeenheder (Amazon Echo).

Hvis du har købt en for mange af disse enheder, kan du nemt sælge dem videre. De vil være praktisk talt nye efter nulstillingen. Hvorfor smide denne seje enhed væk, når du kan tjene nogle penge på at sælge den?

Endnu oftere kan folk lide at give denne smarte enhed i gave, og det kan ikke lade sig gøre, hvis den ikke er korrekt nulstillet. Hvis du forærer det til en person, der bor i din husstand, behøver du ikke genere nulstillingen.

Uden meget længere omhu, lad os gå videre til forklaringen af ​​processen.

Amazon Smart Plug Hard Reset

Der er en meget kort forklaring på den hårde nulstilling eller fabriksnulstilling af Amazon Smart Plug på den officielle Amazon-supportwebsted. Trinnene til at gøre det er lige nedenfor, men du skal også afregistrere Amazon Smart Plug fra din Amazon-konto via appen.

Begynd med den fysiske del, dvs. den hårde nulstilling:

  1. Sørg for, at dit Amazon Smart Plug er tilsluttet og tilsluttet det Wi-Fi-netværk, du brugte til at konfigurere det (sandsynligvis dit hjemmenetværk).
  2. Tryk på og hold nulstillingsknappen på siden af ​​enheden nede. Når der er gået mindst tolv sekunder, skal du slippe knappen.
  3. Tredjeparts smarte stik har en lidt anderledes proces. Du skal afbryde dem og vente i ti sekunder. Hold derefter nulstillingsknappen nede, og sæt enheden i din stikkontakt. Når LED'en lyser, skal du slippe knappen.
  4. Selve enheden vil blive nulstillet til fabriksindstillinger. Du skal stadig slette stikket fra din Alexa-app, for at det kan nulstilles fuldstændigt.

Amazon Smart Plug Afregistrer og nulstil

Sørg for, at din Alexa-app er installeret på din smartphone og opdateret til den nyeste version. Her er downloadlinks til Google Play Store og Apple App Store. Følg instrukserne:

  1. Start Alexa-appen på din Android eller iPhone.
  2. Tryk på ikonet Enheder i nederste højre hjørne af din skærm.
  3. Vælg indstillingen Stik.
  4. Du vil se en liste over Amazon Smart Plugs knyttet til din Amazon-konto. Tryk på den enhed, du vil afregistrere.
  5. Tryk på indstillingen Mere (øverst til højre på din skærm).
  6. Tryk igen i øverste højre hjørne af skærmen, denne gang på indstillingen Slet (papirkurvsikon).
  7. Bekræft ved at trykke på Slet i pop op-vinduet.

    slet smart stik

  8. Tjek vinduet Enheder på Alexa-appen igen. Nu skal stikket fjernes. Hvis du kun havde ét smart stik, vil listen over stik være tom.
  9. Dette vil også starte fabriksnulstillingen af ​​dit Amazon Smart Plug. Hvis du ikke allerede har gjort det eller ikke gjorde det rigtigt, vil dette gøre tingene endnu nemmere for dig. Under denne nulstilling vil LED-indikatoren blinke orange. Når nulstillingen er fuldført, begynder den at blinke blåt.

    Amazon stik

  10. Tag stikket ud. Næste gang du tilslutter det, eller en anden gør det, kræver det en ny installation.

Sidste råd

Det er sådan, du laver en fabriksnulstilling af dit Amazon Smart Plug. Husk også at afregistrere den fra din Amazon-konto ved hjælp af Alexa-appen, for ellers vil den stadig være knyttet til din konto. Dette er en hård eller fabriksindstilling.

Der er også en blød nulstilling, hvilket er nemt at gøre. Du kan nulstille din Amazon Smart Plug bare ved at tage den ud og sætte den i igen. Du kan prøve det, når enheden ikke fungerer korrekt. Hvis du stadig har problemer, skal du foretage en hård fabriksindstilling, og den vil fungere som ny.

Brug kommentarsektionen til at tilføje dine kommentarer.