Sådan ændres sproget på HBO Max

HBO Max er blevet mere og mere populær som den foretrukne streamingtjeneste for mange. Det er en relativt ny tjeneste, der tilbyder en række originalt indhold, tv-shows og film.

Sådan ændres sproget på HBO Max

HBO har sprogmuligheder, men det er ikke altid muligt at ændre det. Mens HBO Max streamer internationale tv-shows og film, er den eneste sprogmulighed i de fleste tilfælde det sprog, som indholdet blev optaget på. For eksempel, hvis du ser et spansk tv-program, vil indholdet streames på spansk, og du har muligvis ikke mulighed for at ændre det til et andet sprog.

Hvordan ved du, om bestemt indhold er tilgængeligt på et andet sprog? Gå til detaljeringssiden for indholdet. Hvis der er andre tilgængelige sprog, kan du se dem der. Hvis der ikke er noget på infosiden, betyder det, at det eneste tilgængelige sprog er det, som indholdet er optaget på.

Sådan ændres sproget for undertekster i HBO Max

HBO Max giver dig mulighed for at ændre underteksterne, men dette er ikke en regel for alt tilgængeligt indhold. Hvis du vil kontrollere, om et bestemt tv-program eller en bestemt film har muligheder for undertekster, skal du følge nedenstående trin:

  1. Begynd at se noget på HBO Max.

  2. Tryk på skærmen.
  3. Tryk på knappen "CC" nederst.

  4. Hvis der er andre tilgængelige sprog, kan du finde dem der.

Du kan også prøve dette:

  1. Begynd at se noget på HBO Max.
  2. Tryk på skærmen.
  3. Tryk på taleboblen.
  4. Tryk på "Undertekster".
  5. Hvis der er andre tilgængelige sprog, kan du finde dem der.

For engelske tv-shows vil underteksterne normalt være slået fra som standard. Hvis du slår dem til, vil du højst sandsynligt ikke være i stand til at vælge et andet sprog.

Til internationale tv-shows vil du normalt have mulighed for undertekster på indholdets sprog eller engelsk. Som standard vil underteksterne være på engelsk.

Sådan spiller du titler på andre sprog

Hvis du vil spille en titel på et andet sprog i HBO Max, er den gode nyhed, at du kan gøre det på samme måde, uanset om du bruger mobilappen eller webstedet.

  1. Begynd at se noget på HBO Max.
  2. Tryk på skærmen.
  3. Tryk på taleboblen.
  4. Vælg de foretrukne undertekster.
  5. Underteksterne ændres automatisk.

Undertekstsprogene inkluderer normalt engelsk, spansk, japansk, portugisisk osv. Men ikke alle er tilgængelige for hver HBO Max-titel. Valget af undertekster afhænger i høj grad af sproget på det indhold, du vil se.

Sådan ændrer du dit HBO Max-appsprog

Du kan ændre dit HBO Max-appsprog ved at ændre sprogindstillingerne på din enhed eller browser.

Android

  1. Gå til indstillinger.

  2. Tryk på "System".
  3. Tryk på "Sprog og input". Hvis du ikke har denne mulighed med det samme, skal du trykke på "Generel administration" og derefter på "Sprog og input."

  4. Vælg det sprog, du foretrækker.

Standardsproget bør ændres automatisk. Hvis du ikke kan se det med det samme, skal du genstarte din telefon.

iPhone og iPad

  1. Gå til indstillinger.

  2. Tryk på "Generelt".

  3. Tryk på "Sprog og region".

  4. Tryk på "iPhone-sprog."

  5. Vælg det sprog, du foretrækker.
  6. Tryk på "Udført".
  7. Der vises en pop op-meddelelse, der beder dig bekræfte sprogændringen.

Din skærm vil være sort i et par sekunder, mens Apple opdaterer sprogindstillingerne.

Mac

  1. Tryk på "Systemindstillinger".

  2. Tryk på "Sprog og region".

  3. Tryk på plustegnet (+) i menuen til venstre.

  4. Vælg det sprog, du foretrækker.

  5. Der vises en pop op-meddelelse, der beder dig bekræfte sprogændringen.

  6. Der vises en pop op-meddelelse, der beder dig tilføje sprogets tastatur til din Mac.

Hvis du vil ændre sproget på HBO Max-siden på din computer, kan du ændre sprogindstillingerne i din browser. På den måde bliver siden automatisk oversat til det foretrukne sprog.

Google Chrome

  1. Åbn browseren.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.

  3. Tryk på "Indstillinger".

  4. Tryk på "Avanceret".

  5. Tryk på "Sprog".

  6. Tryk på "Sprog".

  7. Tryk på "Tilføj sprog."

  8. Vælg det sprog, du foretrækker.

  9. Du vil også se en skiftekontakt ud for "Tilbyd at oversætte sider, der ikke er på et sprog, du læser." Sørg for, at vippekontakten er tændt. Nu, hver gang du besøger en side, der ikke er på det valgte sprog, vil Google Chrome tilbyde at oversætte.

Mozilla Firefox

  1. Åbn browseren.
  2. Tryk på ikonet med tre linjer i øverste højre hjørne.

  3. Tryk på "Indstillinger".

  4. Vælg det sprog, du foretrækker, under "Sprog og udseende".

Yderligere ofte stillede spørgsmål

Er hver titel på HBO Max tilgængelig på andre sprog?

Desværre ikke. Kun nogle HBO Max tv-serier og film er tilgængelige på mere end ét sprog. Hvis en titel er tilgængelig på et andet sprog, vil du se navnet på sproget på titlens detaljeringsside. Når du trykker på sproget, ændres det automatisk i det tv-program eller den film, du så.

Hvis du ikke kan se noget sprog på titlens detaljeside, betyder det, at det kun er tilgængeligt på det sprog, som det blev optaget på. Dette er normalt tilfældet for indhold optaget på engelsk.

Hvis du leder efter internationalt eller latinsk indhold i søgefeltet, har du højst sandsynligt flere muligheder, når det kommer til at skifte sprog. Bemærk dog, at standardunderteksterne er på engelsk, uanset sproget på tv-showet eller filmen.

Selvom der er tilgængelighedsproblemer med HBO Max, og sprogmulighederne ikke er særlig forskellige, skal du huske på, at tjenesten blev udgivet i 2020. De udvikler og forbedrer det stadig. Da andre HBO-platforme er meget succesrige og populære, er der ingen tvivl om, at det samme også vil ske med HBO Max.

Er HBO Max tilgængelig overalt?

HBO Max er en forholdsvis ny tjeneste. Det blev først introduceret på det dominerende amerikanske marked. Den blev tilgængelig i Latinamerika og Caribien i juni 2021. I den nærmeste fremtid skulle den blive tilgængelig i nogle lande i Europa og Asien, men i skrivende stund er den ikke det.

Da andre HBO-tjenester er tilgængelige over hele verden, forventes det, at HBO Max snart bliver tilgængelig i alle dele af verden.

Hvis du bor et sted, hvor HBO Max ikke er tilgængelig, men ønsker at prøve det, kan du bruge en VPN-tjeneste. Dette vil give dig adgang til HBO Max fra enhver del af verden. Men hvis du ikke allerede har VPN, skal du højst sandsynligt betale for at få det. Der er nogle gratis VPN-tjenester tilgængelige, men de bedste kræver normalt et abonnement.

Behersk sprogindstillingerne i HBO Max

Nu har du lært, hvordan du ændrer sprog i HBO Max. Med kun et par klik kan du administrere sprogindstillingerne for dit yndlingsindhold. Selvom der i øjeblikket ikke er mange sprogmuligheder i tjenesten, skal du huske på, at den for nylig blev udgivet. Ved at kende HBO og dets andre tjenester vil platformen kun forbedres over tid.

På trods af alt tilbyder HBO Max en overflod af exceptionelt, originalt indhold, og det bliver mere og mere populært dag for dag.

Bruger du ofte HBO-tjenester? Har du prøvet HBO Max? Fortæl os i kommentarfeltet nedenfor.