Sådan konverteres Word til JPEG

Konvertering af dine Word-dokumenter til billedfiler tager nogle gange længere tid end forventet. Hovedårsagen til dette er, at mange operativsystemer ikke har værktøjer, der kan gøre dette. Oftere end ikke, skal du først konvertere dit dokument til en PDF.

Der er naturligvis undtagelser fra denne regel. Det hele kommer ned til din enhed og platform. Her er nogle eksempler og vejledninger, der bør dække næsten enhver situation, du kan støde på.

Sådan konverteres Word til JPG på en Mac

For at konvertere dit tekstdokument til et billede, skal du først konvertere det til en PDF ved at bruge følgende trin:

  1. Dobbeltklik på dit Word-dokument for at åbne det.
  2. Klik på Fil-knappen.
  3. Vælg indstillingen Gem som.
  4. Klik på formatmenuen og vælg PDF.
  5. Klik på Gem.
  6. Højreklik på din PDF-fil, og vælg Preview.
  7. Klik på Fil-knappen.
  8. Klik på eksportindstillingen.
  9. Vælg JPEG-udvidelsen i menuen Format.
  10. Klik på Gem.

Du burde være i stand til at gøre dette på enhver Mac med Preview-appen. Det gør et godt stykke arbejde, så der er normalt ingen grund til at installere andre apps.

Sådan konverteres Word til en JPG på en Windows 10 pc

Du kan heller ikke konvertere et Word-dokument direkte til en JPG på Windows. Men du kan omdanne det til en PDF og derefter til en billedfil.

Du skal blot bruge en PDF til JPEG-konverter. Download din fra Microsoft Store. Brug følgende trin til at konvertere dit dokument.

  1. Åbn dit Word-dokument.

  2. Klik på Fil-knappen.

  3. Vælg indstillingen Gem som.

  4. Vælg filtypenavnet PDF fra rullemenuen.

  5. Åbn din PDF til JPEG-konverter.

  6. Klik på knappen Vælg fil.

  7. Åbn PDF-filen.

  8. Vælg en gemmeplacering.

  9. Klik på "Fortsæt" for at konvertere.

Sådan konverteres Word til en JPG på en Chromebook

Chromebooken kommer heller ikke med forudinstallerede konvertere. Så for at ændre dit doc-filformat til en JPG, har du brug for et konverterværktøj.

SmartPDF er en velkørende app, der kan gøre alt for dig. Det kan konvertere dit Worddokument til en PDF og derefter til en JPG.

  1. Søg i Google Webshop efter SmartPDF-appen.
  2. Installer appen.
  3. Start værktøjet.
  4. Træk og slip dit dokument for at åbne det.
  5. Vælg PDF-formatet fra den første kolonne.
  6. Tryk på knappen Konverter.
  7. Genåbn filen som PDF.
  8. Fra den anden formatkolonne skal du vælge JPG-udvidelsen.
  9. Klik på knappen Konverter.

Bemærk, at dette er en onlinetjeneste, så du bliver nødt til at downloade dine filer, efter du har konverteret dem. Sammen med DOC-, JPG- og PDF-filer accepterer og udfører SmartPDF-værktøjet også konverteringer til PPT- og XLS-filer.

Sådan konverteres Word til JPG på en iPhone

iOS-enheder leveres ikke med Preview-appen installeret. Derfor skal du bruge noget andet for at ændre et dokument til et billede.

Fra App Store kan du installere The Document Converter. Det er en enkel og hurtigt arbejdende app, der accepterer en række filtypenavne såsom DOC, PDF, DOCX, TXT, JPG og andre.

  1. Find og installer appen i App Store.
  2. Start appen, og vælg en inputfil.
  3. Vælg dit outputformat fra listen.
  4. Vælg PDF først.
  5. Tryk på knappen Konverter og vent.
  6. Åbn PDF-filen i appen.
  7. Vælg nu JPG-formatet til outputfilen.
  8. Tryk på Konverter.
  9. Gem eller del filen direkte fra appen.

Bemærk, at dette konverteringsværktøj kræver mindst en iOS 10.0 eller nyere. Det er dog gratis at bruge til et begrænset antal konverteringer.

Sådan konverteres Word til en JPG på en Android-enhed

Android-brugere har adgang til Word to JPG Converter fra SmartApps38. Dette værktøj springer konverteringen fra Word til PDF over og giver dig mulighed for direkte at vælge JPG som outputformat.

  1. Installer Word til JPG Converter fra Google Play Butik.

  2. Start appen, og åbn et dokument.

  3. Vælg det outputformat, du ønsker - JPG, PNG, GIF eller BMP.

  4. Tryk på knappen Konverter.

Denne app gennemgår hver enkelt side og tager et skærmbillede af høj kvalitet. Det gemmer derefter hvert billede under dit ønskede format. For flersidede dokumenter kan du finde de konverterede filer i ZIP-arkiver.

Bemærk, at du kun kan justere billedkvaliteten for JPG-formatet. Appen kan også åbne både DOC- og DOCX-filformater.

Sådan konverteres Word til en JPG med en online webtjeneste

Der er en række gratis og betalte onlinekonvertere, som du kan bruge på en Windows- eller Mac-computer.

I de fleste situationer er der ikke mange forskelle mellem gratis- og premiumversionen af ​​et online-konverteringsværktøj. Men når du betaler for tjenesten kan du modtage fordele som:

  1. En højere uploadgrænse.
  2. Skift direkte fra Word til JPG uden at gå gennem et PDF-konverteringsværktøj.
  3. Bedre JPG billedkvalitet.
  4. Batch-filkonverteringer.

Følgende konvertere gør et godt stykke arbejde selv i deres freemium-versioner, og de vil heller ikke tvinge dig til at oprette en konto.

SmallPDF.com

Du kan trække og slippe dit Word-dokument i konverterboksen. Værktøjet konverterer derefter automatisk dit dokument til en PDF-fil og giver dig en forhåndsvisning. Du kan gemme den som PDF og downloade den. Eller du kan vælge PDF til JPG-indstillingen fra menuen i højre panel.

WordtoJPEG.com

Dette er et andet meget simpelt og hurtigt konverteringsværktøj. Du kan vælge at uploade flere filer eller trække dem i køen. Der er dog en grænse på 20 filer, som du kan sætte i kø på samme tid.

Når du trækker en fil, bemærker du en besked, der siger "konverterer." Når processen er overstået, kan du downloade ZIP-arkivet, der indeholder alle billederne. På samme måde som den tidligere nævnte Android-app fungerer, tager dette værktøj også snapshots af hver side og gemmer dem i et JPG-format.

Convertio.co

Convertio er et onlineværktøj, der virker lidt langsommere, men som skaber JPG-filer af meget høj kvalitet. Uden en konto kan du kun tilføje én DOC-fil ad gangen.

Klik på knappen Upload fil, og vælg din fil, eller brug træk og slip-funktionen. Tryk derefter på knappen Konverter, og vent på, at programmet får sin magi. Når processen er færdig, kan du downloade et ZIP-arkiv med billeder for hver side.

Bemærk, at appen ikke opbevarer dine filer i mere end 24 timer. Hvis du registrerer en konto, kan du endda slette uploadede og konverterede filer manuelt.

Online-Convert.com

Denne online konverter er et af de mest populære webværktøjer til alle typer filkonverteringer. Uden en premium-konto kan du stadig konvertere ret store dokumenter med upåklagelig kvalitet.

En af de største fordele ved denne app er tilpasningen. Du kan spille med mange indstillinger såsom komprimering, farve, DPI og så videre.

Det er også muligt at uploade en DOC-fil og konvertere den direkte til JPG-format. Igen får hver side sin egen fil. Du kan downloade billederne enkeltvis eller i et arkiv efter konverteringen.

Denne app fungerer rigtig godt for både Windows- og Mac-brugere. Men dets freemium-tilbud har nogle begrænsninger.

Yderligere ofte stillede spørgsmål

Hvorfor kan jeg ikke gemme en Word-fil som en JPG?

De fleste tekstbehandlingsprogrammer har ikke indbyggede muligheder for at gemme et dokument som en billedfil. For at gøre dette har du ofte brug for et skærmbilledeværktøj. Men da det at tage et skærmbillede ikke altid giver dig mulighed for at lave et billede med den bedste opløsning, anbefales det at bruge en ordentlig konverter.

Hvordan tager man et skærmbillede af en Word-fil og gemmer som JPG?

Hvis du er på en Windows-pc, er det meget nemt at tage et skærmbillede. Du kan bruge kommandoen Alt + PrintSCR til at tage et skærmbillede af din skærm. Sørg for, at dit Word-dokument er i forgrunden, mens du gør dette.u003cbru003eu003cbru003eNår du har gjort dette, gemmer operativsystemet billedet i udklipsholderen.u003cbru003eu003cbru003eOpen Paint, Snipping Tool eller enhver anden billedredigeringssoftware. Indsæt skærmbilledet i editoren og arbejd på det, indtil du er tilfreds med resultatet. Beskær billedet og gem det derefter i det ønskede format.

Afsluttende tanker

Nogle apps giver dig mulighed for at konvertere dine DOC-filer direkte til JPG-filer. Andre kræver, at du først gør dem til PDF-filer. Uanset hvad er slutresultatet normalt det samme kvalitetsmæssigt. Valget af værktøj betyder mere end hvor mange konverteringer du foretager.

Teknologien fungerer næsten altid den samme, da den tager snaps af de enkelte siders dokumenter og gemmer dem som separate JPG-filer.

Hvad er dine foretrukne konverterværktøjer, som du bruger til enkelt- eller batch-filkonverteringer? Hvilke problemer støder du ofte på, når du forsøger at omdanne dine Word-filer til JPG'er eller andre billedfiler? Del dine tanker og erfaringer med os i kommentarfeltet nedenfor.