Sådan bruger du InShot på en pc

Siden du læser denne artikel, er der stor sandsynlighed for, at du virkelig er til at skabe seje billeder og videoer. Det ville også være sikkert at antage, at du leder efter et stykke software, der kan få arbejdet gjort hurtigt og nemt.

Sådan bruger du InShot på en pc

InShot er blandt de mest populære mobile foto- og videomanipulationssoftwareværktøjer, der giver dig mulighed for at skabe lignende-værdige videoer på ingen tid. På trods af populariteten er der dog ingen dedikeret app fra InShot Inc., som du kan installere direkte på din pc.

Du skal dog ikke bekymre dig, for der er et ligetil hack, der giver dig mulighed for at installere InShot-appen på din computer.

Sådan får du InShot på din pc?

Nogle få tredjepartsapplikationer/emulatorer giver dig mulighed for at køre InShot uden besvær på din pc. Tag et kig på nogle af de afprøvede metoder til at installere appen på din pc via tredjepartsprogrammer:

Brug BlueStacks til at køre InShot på din pc

BlueStacks er en af ​​de mest populære emulatorer til Android-applikationer og -spil. Brug af denne applikation er også en af ​​de bedste måder at få InShot til at køre på din pc. Her er hvad du skal gøre:

1. Download BlueStacks

  • Følg linket til den officielle hjemmeside og download, og installer derefter appen. BlueStacks hjemmeside
  • Efter installationen skal du få adgang til BlueStacks og linke din Google-konto, så du kan bruge Google Play med appen.

2. Søg efter InShot

  • Når du linker Google-kontoen, skal du gå til appens hovedskærm og skrive "InShot Photo & Video Editor” i søgefeltet.
  • Vælg programmet udviklet af InShot Inc. og installer det.
  • Et pop op-vindue vises, der beder dig om at give appen adgang til dit system. Du skal bekræfte ved at klikke på Acceptere.

3. Afslut installationen

  • Når installationen er fuldført, får du en meddelelse som den, du modtager på din Android-enhed.
  • På det tidspunkt kan du gå til BlueStacks’ hovedvindue, hvor du finder InShot-appen under dine applikationer. Klik på appen for at starte den og begynde at lave nogle fede videoer.

Du kan også downloade og køre dette på din Mac.

Brug Nox App Player til at køre InShot på din pc

Nox App Player er en anden fantastisk emulator, der lader dig bruge InShot eller enhver anden Android-videomanipulationssoftware på din pc. Denne applikation er installeret på nogenlunde samme måde som BlueStacks, og den giver dig mulighed for at få InShot op at køre på ingen tid.

Nox Players hjemmeside

Dette er de trin, du skal tage:

1. Hent Nox App Player

  • Installer Nox App Player på din pc, og download InShot Photo & Video Editor APK.

2. Installer InShot

  • Når download af InShot Photo & Video Editor APK er fuldført, skal du dobbeltklikke på den for at starte installationen via Nox App Player. Det kan tage et minut eller deromkring, før InShot er installeret.
  • Når processen er overstået, vises InShot-appen på Nox-hjemmeskærmen.

3. Start InShot

  • Når InShot-installationen er slut, kan du klikke på appen i Nox for at starte den.
  • På dette tidspunkt skal du downloade applikationsdataene og følge instruktionerne, der vises på skærmen.
  • Når du er færdig, kan du køre appen og lave nogle fantastiske billeder og videoer.

Hvis du har brug for det, har Nox Player også en Mac-version.

Brug Andy til at køre InShot på din pc

Også for både Windows- og Mac-brugere bør du overveje Andy-emulatoren som en fremragende mulighed for at få InShot op at køre på din Macbook, iMac eller anden enhed. Dette pæne stykke software fungerer stort set på samme måde som de tidligere nævnte applikationer. Sådan får du appen på din Mac:

1. Installer Andy

Andyroid hjemmeside

  • Download .dmg Andy-filen og kør installationen på din Mac. Du skal derefter følge alle instruktionerne, indtil installationen er færdig. Der kræves en vis tålmodighed, fordi installationsprocessen kan tage et stykke tid.

2. Start Andy

  • Når installationen er færdig, skal du gå til Launchpad og få adgang til Andy.
  • Vælg dit foretrukne sprog, og log ind med din Google-konto.
  • Efter et par minutter vil appen konfigurere din virtuelle Android-enhed. På det tidspunkt skal du låse den op og bruge Google Play Butik.

3. Søg efter InShot

  • Skriv InShot i Play Butiks søgelinje, og installer applikationen udviklet af InShot Inc. Google Play Butik - InShot
  • Når InShot-installationen er fuldført, skal du gå til Andy-applikationssektionen for at starte appen. Hvis InShot ikke vises i applikationssektionen, bør du kunne finde det under fanen Ukategoriseret.

4. Afslut

  • Åbn appen ved at klikke på den og følg instruktionerne, før du begynder at bruge InShot.

Sidste ord

På trods af at InShot ikke er indbygget designet til at køre på pc'er, betyder det ikke, at du ikke kan få det på din computer. Installation af en af ​​de ovennævnte emulatorer er ret ligetil, og du burde ikke have noget problem med at bruge InShot efter installationen. Hvad mere er, kan du overveje at få anden Android-software for yderligere at forbedre kvaliteten af ​​dine videoer.

Del dine tanker i kommentarerne nedenfor.