Hvordan man ved, hvor mange træk i Genshin Impact

Da Genshin Impact er et "Gatcha"-spil, skal du lave træk for at låse op for nye karakterer og sjældne genstande. Desværre kræver spil som dette ofte at bruge en masse penge fra den virkelige verden (Pay to Play) uden nogen garanti for at få de ønskede ting. Hvis du undrer dig over, hvordan træk er Genshin Impact-arbejde, er vi her for at hjælpe.

I denne artikel vil vi forklare, hvordan man bestemmer antallet af træk i Genshin Impact, og hvad de bedste Genshin Impact-bannere er at trække fra. Derudover vil vi inkludere svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål relateret til Gatcha-mekanik i Genshin Impact.

Sådan bestemmes antallet af træk i Genshin-påvirkningen

Før vi går ind i en dybdegående forklaring af Genshin Impact Gatcha-systemet, lad os tage et kig på, hvor du kan finde ud af dit nuværende antal træk og bestemme, hvor mange du har tilbage for at få en 4-stjernet eller en 5-stjernet vare. Følg nedenstående trin for at kontrollere dine træk:

  1. Naviger til menuen Bannere fra hovedmenuen.

  2. Klik på "Historie" nederst i menuen.

  3. Vælg eventuelt en bestemt ønsketype fra rullemenuen. Ønsker fra bannere med rate-up-karakterer, rate-up-varebannere og standardbannere tælles separat.

  4. Tæl hvor mange træk du har tilbage. Mindst ved hvert 10. træk bør du få en 4-stjernet vare. I hvert fald ved hvert 90. træk skal du have en 5-stjernet vare.

Hvordan man opnår skæbne i Genshin Impact

For at gøre et træk i Genshin Impact har du brug for Fate. Der er to typer skæbner, der passer til forskellige typer bannere. Du kan opnå skæbnen på flere måder. Følg nedenstående trin for at købe Fate fra Paimon's Bargains:

  1. Fra hovedmenuen skal du navigere til butikken.

  2. Fra venstre sidebjælke skal du vælge "Paimon's Bargains".

  3. Vælg mellem "Starglitter-udveksling", "Stardust-udveksling" og "køb med Primogems".

  4. Vælg Fate type – Acquaint Fate for standardbannere eller Intertwined Fate for begivenhedsbannere.
  5. Køb Fate for 160 Primogems, 5 Masterless Starglitter eller 75 Masterless Stardust.

Hvis du har et kamppas, vil du blive belønnet med én skæbne på hvert 10. niveau op. For at opnå et kamppas skal du følge instruktionerne nedenfor:

  1. Nå Adventure Rank 20 ved at tjene Adventure XP.
  2. Adgang til et grundlæggende kamppas gives automatisk på Adventure Rank 20.
  3. For at opgradere kamppasset skal du klikke på "Lås op for gnostisk hymne" i nederste højre hjørne af din skærm.

  4. Du vil blive omdirigeret til betalingssiden.
  5. Vælg en betalingsmulighed, og køb opgraderingen for $9,99.

Hvad er de bedste Genshin Impact Bannere at trække fra?

Oddsene for at få specifikke karakterer eller genstande i Genshin Impact varierer ofte afhængigt af banneret. For nye spillere tilbyder spillet et begynderønske-banner til en nedsat pris.

Dette banner garanterer, at du får en 4-stjernet karakter, Noelle, fra dine første ti træk, og en anden tilfældig 4-stjernet karakter fra dine andre ti træk. Dette er et godt tilbud, så hvis du er ny i spillet, bør du helt sikkert prøve dette banner.

Hvis du har spillet Genshin Impact i et stykke tid, anbefaler vi, at du regelmæssigt tjekker efter bannere med rate-up. I modsætning til standardbannerne er disse bannere ikke altid tilgængelige og er tidsbegrænsede. Med rate up-bannere har du højere odds for at få specifikke karakterer.

Karakterens billede og navn er tydeligt angivet på sådanne bannere. Derudover får du med rate-up bannere en garanti for at trække en 4-stjernet karakter eller genstand mindst én gang pr. ti ønsker. Nogle bannere med rate-up har en større chance for at få specifikke varer i stedet for tegn. Ofte indeholder sådanne bannere mere end ét element.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange træk får jeg for 100 dollars?

Et træk koster 160 Primogems. For $99,99 kan du købe 6480 Primogems, hvilket svarer til 40 træk. Dette kan lyde lidt dyrt, i betragtning af at du måske skal købe to eller tre store Primogem-pakker for at få en 5-stjernet karakter eller genstand.

Heldigvis kan Primogems også optjenes ved at gennemføre quests. En anden måde at optjene gratis ønsker på er at få et kamppas – for hver ti level-ups får du et gratis træk.

Hvor mange træk skal jeg gøre for medlidenhed i Genshin Impact?

Medlidenhedssystemet blev udviklet for at garantere, at hver spiller har lige chancer for at modtage en karakter eller genstand med høj karakter. Ved hvert 10. træk bør du få en 4-stjernet karakter eller genstand. For at få et 5-stjernet våben skal du lave op til 80 træk, og for at få en 5-stjernet karakter skal du muligvis lave op til 90 træk.

Rate-up bannere garanterer en 50 % chance for at få den fremhævede karakter og 75 % for at få det fremhævede våben. Ønsker fra hver af de tre bannertyper tælles separat. Når du får et 4-stjernet eller et 5-stjernet element eller karakter, nulstilles den specifikke bannertæller. Dette betyder dog ikke, at du skal vente på hele 90 ønsker for at få endnu en 5-stjernet karakter – du kan være heldig og få det før.

Hvad er chancerne for at få højt vurderede karakterer fra standardbannere?

Chancerne for at få en 4- eller 5-stjernet karakter fra et standardbanner er meget lavere end fra begivenhedsbannere. Naturligvis fungerer syndsystemet for standardbannere, men hvis du ikke har travlt, anbefaler vi at vente på et nyt rate-up banner frem for at bruge standardbannere.

Er medlidenhedstælleren overført til det næste sæt træk?

Ja. For eksempel, hvis du har købt 80 træk og ikke har fået en 5-stjernet karakter, kan du købe en anden ønskepakke, hvor du skal hente karakteren fra de første ti træk. Du kan tjekke tælleren fra menuen Bannerhistorik.

Hvad kan Masterless Stardust eller Masterless Starglitter bruges til?

Nogle gange, efter du har trukket en genstand fra et ønske, kan du få noget Masterless Stardust eller Masterless Starglitter. Disse kan senere byttes til flere varer eller karakterer, hvilket betyder, at du får en gratis vare efter et vist antal træk. Du får ikke noget Masterless Stardust eller Starglitter, når du trækker en ny karakter.

For en dublet 5-stjernet karakter får du dog mellem 10 til 25 Masterless Starglitter og to til fem Starglitter for en dublet 4-stjernet karakter. For ethvert 5-stjernet våben får du 10 Masterless Starglitter, for et 4-stjernet våben – to Starglitter. For et 3-stjernet våben får du 15 Masterless Stardust.

Hvordan kan jeg bytte Masterless Stardust eller Starglitter for nye karakterer?

Du kan købe nye varer til Stardust, Starglitter og Primogems hos Paimon's Bargains. Besøg butikken og naviger til "Paimons tilbud", og vælg derefter mellem "Starglitter-bytte", "Stardust-udveksling" og "køb med Primogems".

For 24-34 Starglitter kan du få højt vurderede våben, og for kun to Starglitter kan du få ting som helbredende nektar og koncentrater. En masse almindelige våben kan købes for fem Stardust. Du kan kun købe Fate med Primogens.

Hvad er forskellen mellem bekendt skæbne og sammenflettet skæbne?

Acquaint Fate er nødvendig for standard- og begynderønsker. One Fate koster 160 Primogems og giver dig ét ønske. Sammenflettet skæbne bruges til tidsbegrænsede begivenhedsønsker. Omkostningerne ved sammenflettet skæbne er de samme som Acquaint Fate. Hvis du er en erfaren spiller og spekulerer på, hvad du skal bruge dit Stardust på, anbefaler vi at købe flere Intertwined Fates.

Chancerne for at trække højt vurderede karakterer er højere med begivenhedsbannerne. Begge skæbnetyper kan fås fra Adventure Rank-belønninger og Paimon's Bargains. Én skæbne tildeles på hvert 10. niveau op, hvis du har et kamppas.

Ønsker dig held og lykke

Forhåbentlig har vores guide hjulpet dig med at forstå, hvordan Gatcha-systemet i Genshin Impact fungerer. Vi anbefaler, at du jævnligt tjekker efter nye, tidsbegrænsede bannere og bytter dine Stardust og Starglitter klogt.

Har du brugt begynderønsket? Hvad er den anden 4-stjernede karakter, du trak fra den, bortset fra Noelle? Del dine oplevelser i kommentarfeltet nedenfor.