Sådan ændres input på et Vizio TV

Dit Vizio TV har adskillige fysiske indgange. Der er indgange til signaler, der kommer fra dit satellit-tv eller kabel-tv. Du kan også tilslutte dine spilkonsoller, dvd-afspillere, Blu-ray-afspillere, eksterne harddiske, og du kan endda tilslutte ledninger, der forbinder dit tv med din stationære computers skærm.

Sådan ændres input på et Vizio TV

Det er dog sandsynligt, at du har mere end én enhed tilsluttet dit tv på én gang, så du bliver nødt til at lære, hvordan du springer mellem dem. Denne artikel forklarer, hvordan du ændrer dit input fra det ene til det andet med din fjernbetjening og med knapperne på siden af ​​dit TV.

Sådan ændres input med Vizio Remote Control

For at ændre indgangen på Vizio TV'et skal du bruge Vizio fjernbetjeningen. Start med at trykke på input-knappen, som du typisk finder øverst på fjernbetjeningen. Det er det samme på fjernbetjeninger med store knapper til seniorer.

På Vizio-only-fjernbetjeningerne er inputknappen helt øverst til venstre og er ret lille sammenlignet med den universelle model til seniorer. Tryk på input-knappen, og vent på, at input-menuen vises.

Brug af fjernbetjeningen med inputmenuen

Når Input-menuen åbnes, kan du bruge op- og ned-pilene på fjernbetjeningen til at vælge den input, du gerne vil bruge. Tryk på OK-knappen for at bekræfte dit valg. Hvis din skærm ikke viser et billede, kan et klik på "TV"-indgangen muligvis skifte til den måde, du henter dine tv-programmer, såsom via satellit eller kabel.

Navnene på dine input

Dine andre indgange vil have navne som bestemt af den programmering, som Vizio TV'et har installeret. Hvis du har en DVD-afspiller tilsluttet dit TV, vil den vise en DVD. På den anden side, hvis du har noget som en PlayStation eller Xbox tilsluttet dit TV, så vil det sandsynligvis ikke dukke op som et navngivet input. I stedet vises den som den inputkilde, den forbinder til.

For eksempel, hvis du har en USB-harddisk tilsluttet dit TV, og du sluttede den til USB-port 2, vil inputmenuen vise din harddisk som det navn, du gav din harddisk (hvis du nogensinde har givet den et navn), eller det vil vise det som USB-port 2.

Det samme gælder, når du tilføjer spillekonsoller. Lad os sige, at du sluttede din spillekonsol til HDMI-port 1. Når du bruger din inputmenu, vil den ikke navngive din spillekonsol, men vil i stedet sige "HDMI-port 1." Plus, i mange tilfælde, hvis du tænder for din konsol, før du tænder dit tv, så vil tv'et automatisk vælge HDMI-port 1 og vise dig din spilkonsolskærm, så snart dit tv tændes.

Sådan ændres input uden Vizio Remote

Hvis din fjernbetjening går i stykker eller bliver væk, kan du altid ændre input manuelt. Det kan du gøre med knapperne på tv'et. I de fleste tilfælde er de nødvendige knapper placeret på siden af ​​tv'et.

Menu-knap

Hvis du klikker på menuknappen, kommer du til OSD-skærmen. For at flytte til venstre og højre på skærmen skal du bruge lydstyrkeknapperne.

For at gå op og ned i OSD-menuen skal du bruge kanalknapperne på TV'et. Du kan derefter vælge dit input på skærmmenuen. Hvis dette er for ubelejligt, kan du købe den samme models fjernbetjening eller købe en universel fjernbetjening. Der er ingen aktiveringsknap. Du springer over til de nødvendige input, og så ændres inputtet. Herefter trykker du på Menu-knappen igen for at fjerne menuskærmvisningen fra din TV-skærm.

Det er nemmere med en fjernbetjening

Vizio ved, at nogle gange forsvinder din fjernbetjening, eller batterierne løber tør. Nogle gange er det også bare mere praktisk at trykke på en knap, mens du er i nærheden af ​​tv'et, end at skulle rende rundt og lede efter fjernbetjeningen. Ikke desto mindre er det langt nemmere at ændre input ved hjælp af fjernbetjeningen, fordi den har piletasterne, der giver dig mulighed for nemt at springe gennem menuerne.

Har du haft problemer med dine Vizio TV-indgange? Har du fundet en anden måde at ændre dem på? Fortæl os det i kommentarerne.