Sådan administreres undertekster til Paramount+ (alle større enheder)

Undertekster er vejen at gå, hvis du vil nyde din yndlingsfilm eller tv-show i stilhed. I lighed med andre streamingplatforme lader Paramount+ dig nemt slå underteksterne til og fra.

Sådan administreres undertekster til Paramount+ (alle større enheder)

Der er også masser af tilpasninger for at få underteksterne til at passe til dine visningspræferencer. De følgende afsnit fortæller dig, hvordan du aktiverer Paramount+ undertekster til forskellige enheder. Plus, du finder en FAQ-sektion i slutningen for at hjælpe dig med at fejlfinde og tilpasse underteksterne.

Sådan slår du Paramount+ undertekster til og fra

Nogle Paramount+-brugere klager over, at undertekster ikke virker på bestemte enheder, eller at de skal tænde dem manuelt for hvert stykke indhold, de ser.

Heldigvis er disse midlertidige fejl og ser ud til at være rettet i skrivende stund. Hvis du stadig har problemet, kan du prøve at opdatere først. Sådan slår du underteksterne til og fra for forskellige streaming-gadgets.

Slå undertekster til/fra fra en Fire TV Stick-enhed

Start Paramount+, find det indhold, du gerne vil se, og afspil det. Mens streamen er tændt, skal du trykke på pause- eller menuknappen, og du burde kunne se en dialogboks. Det er i øverste venstre hjørne af skærmen.

fjern

Brug piletasterne på din fjernbetjening til at navigere til dialogboksen og vælge den. Du skal vælge menuen Undertekster og lyd (Closed Captioning) og slå indstillingen til eller fra.

Vigtig bemærkning til Paramount+ på en Fire TV Stick:

Når du har trykket på menuknappen, er der mulighed for, at du kun kan se lydindstillingen uden undertekster. Bare rolig. Dette scenarie er sket med andre brugere før, og du skal stadig navigere til CC-dialogboksen. Hvis der ikke er nogen dialogboks, skal du sætte afspilningen på pause, og den skulle vises på skærmen.

Slå undertekster til/fra fra en Roku-enhed

Aktivering og deaktivering af Paramount+ undertekster på Roku er super simpelt. Du starter med at afspille det program eller den film, du vil se.

lukket billedtekst fra

Grib din fjernbetjening og tryk på stjerneknappen (det er som en lille stjerne). Denne handling afslører sidemenuen, og indstillinger for lukkede billedtekster bør være en af ​​de to første.

For at deaktivere underteksterne for den video, du ser, skal du vælge "Vis ikke undertekster". Du kan også navigere til fanen Lukket billedtekst og vælge en af ​​de fire muligheder – Til altid, Til lydløs, Fra eller Til genafspilning.

Vigtig bemærkning til Paramount+ på Roku:

Ændring af undertekstpræferencerne på din Roku påvirker muligvis ikke Paramount+-indstillingerne på andre enheder. Det vil sige, at du muligvis skal justere indstillingerne igen, når du tilgår platformen via en mobilapp eller webklient.

Slå undertekster til/fra fra en Android eller iPhone

Grænsefladen for Paramount+-appen er stort set den samme på Android- og iOS-enheder. Derfor er det ikke nødvendigt at inkludere separate instruktioner for hvert operativsystem. Og selvfølgelig forudsætter dette afsnit, at du har downloadet, installeret og logget ind på appen.

Åbn Paramount+-appen, og tryk på hamburgerikonet (tre vandrette linjer) i skærmens øverste venstre sektion.

Når du er inde i menuen Mere, skal du vælge Indstillinger og derefter trykke på Undertekster.

Derpå skal du følge instruktionerne på skærmen for at slå underteksterne til og fra eller vælge forskellige visningspræferencer. Du skal blot starte det program, du gerne vil se, og trykke på skærmen, så undermenuen vises. Tryk derefter på Indstillinger-tandhjulet i øverste højre hjørne.

Nu kan du slå underteksterne til.

Ændringerne bør gælde for alle dine enheder, så længe du er logget ind med den samme konto.

Slå undertekster til/fra fra en pc eller Mac

Paramount+ har en fremragende webklient, hvis du foretrækker at tilgå tjenesten via en browser. Igen er grænsefladen den samme på pc'er og Mac'er, og vi vil ikke inkludere separate instruktioner.

Start din foretrukne browser, log ind på Paramount+, vælg indholdet, og afspil det. Når afspilningen starter, skal du trykke på pause og klikke på CC-ikonet på skærmen. CC-ikonet skal vises i øverste højre afsnit foran tandhjulsikonet.

Pop-up-menuen giver dig mulighed for at aktivere og deaktivere underteksterne og ændre visningspræferencerne. Det fantastiske er, at du kan se ændringerne med det samme på skærmen.

Slå undertekster til/fra fra et smart-tv (Samsung, LG, Panasonic, Sony, Vizio)

Når du har installeret Paramount+-appen til smart-tv'er, er det stort set det samme at slå underteksterne til og fra, som når du bruger en webklient. CC-ikonet dukker op i det øjeblik, du holder pause i afspilningen. Du skal derefter navigere til den for at aktivere underteksterne.

Med dette i tankerne skal underteksterne på dit tv også være aktiveret. I de følgende afsnit viser vi dig, hvordan du sikrer dig, at de er tændt.

Paramount+ undertekster på Samsung Smart TV

Gå til dit tv's startskærm, og brug fjernbetjeningen til at få adgang til Indstillinger. Derefter skal du vælge Generelt og derefter Tilgængelighed.

billedtekstindstillinger

Under Tilgængelighed skal du navigere til billedtekstindstillinger og derefter vælge billedtekst for at slå underteksterne til eller fra. Der er en lille cirkel ved siden af ​​billedtekstindstillingen, og den bliver grøn, når underteksterne er aktiveret. Nu kan du starte Paramount+ og slå billedteksterne til der.

Paramount+ undertekster på LG Smart TV

Tag din LG-fjernbetjening, tryk på startknappen, og vælg derefter indstillingsikonet fra startskærmens menu. Naviger ned til tilgængelighedsmenuen, og vælg den for flere handlinger.

lukket billedtekst

For at slå underteksterne til eller fra skal du vælge Lukket billedtekst og vælge den ønskede mulighed fra rullemenuen. Du kan nu afslutte og starte Paramount+ og foretage ændringerne der. Hvis du foretrækker at holde underteksterne fra, bør handlingen også gælde for appen.

Paramount+ undertekster på Panasonic Smart TV

I skrivende stund ydede Paramount+ ikke support til Panasonic smart-tv. Men hvis du har en streamingenhed eller en spillekonsol tilsluttet din Panasonic, vil du være i stand til at nyde det fremhævede indhold.

Administrer undertekster til CBS All Access [Alle større enheder]

De understøttede konsoller og streamingenheder inkluderer AppleTV, Chromecast, Xbox One, PlayStation 4 og mere. Og den gode nyhed er, at der muligvis vil være native app-understøttelse til Panasonic TV'er i fremtiden.

Paramount+ undertekster på Sony Smart TV

Sony Bravia smart-tv'er kører på Android, så du kan installere appen direkte. Sådan sikrer du dig, at Bravias undertekster er tændt.

Sådan administrerer du undertekster til CBS All Access

Tryk på startknappen på din fjernbetjening, og vælg derefter Indstillinger (det er dokumentmappeikonet). Vælg derefter Digital opsætning og tryk på den runde knap for at bekræfte.

I den følgende menu skal du vælge Undertekstopsætning og derefter undertekstpræferencer. Der er en mulighed for at slukke og tænde dem, plus tv'et giver dig mulighed for at vise visuelle hjælpemidler til dem med hørehandicap. Det er vigtigt at bemærke, at de visuelle hjælpemidler muligvis ikke er tilgængelige for alt Paramount+ indhold.

Paramount+ undertekster på Vizio Smart TV

For at tænde eller slukke for underteksterne på dit Vizio TV skal du trykke på menuknappen på fjernbetjeningen. Naviger derefter ned til lukkede billedtekster og tryk på knappen OK.

Administrer undertekster til CBS All Access

Vælg Til eller Fra ved hjælp af pileknapperne, og tryk på OK igen for at afslutte. Selvfølgelig skal underteksterne i appen også være aktiveret, når du afspiller videoen.

Samlet set er der stadig plads til at forbedre underteksterne på Paramount+, men de er generelt nemme at slukke og tænde. Forbedringerne kan komme i tilpasningsmenuen på nogle enheder eller i smart-tv'ernes tilgængelighedssektion. Efterhånden som streamingapplikationen fortsætter med at modtage opdateringer, bliver ydeevnen og funktionaliteten også forbedret.

Ofte stillede spørgsmål om Paramount+ undertekster

Paramount+ er relativt let at bruge, men streamingtjenesten er ikke uden sine særheder. Bortset fra fejlfindingstipsene fortæller dette afsnit dig også om de forskellige underteksttilpasninger.

Kan jeg ændre undertekstsproget for Paramount+?

Som standard er Paramount+ underteksterne på engelsk, men du kan ændre det til et andet sprog. De inkluderede sprog kan dog variere afhængigt af det indhold, du ser.

For at foretage ændringerne skal du åbne CC-menuen, efter du har sat videoafspilningen på pause. Naviger derefter til sprogindstillingerne og vælg dit foretrukne input.

Paramount+ undertekster bliver ved med at komme tilbage. Hvad kan jeg gøre?

Den første forsvarslinje er at inspicere indstillingerne for undertekster eller lukkede billedtekster på dit tv, din konsol eller din streaminggadget. Hvis de forbliver tændt, er der en mulighed for, at præferencen kan tilsidesætte indstillingerne i appen.

En anden ting, du kan gøre, er at inspicere Paramount+-indstillingen via hovedmenuen i appen. For at få adgang til dette skal du trykke på stjerneknappen på din fjernbetjening og navigere til billedtekster. Så sørg for, at de er slukket.

Kan tekststørrelsen på Paramount+ undertekster justeres?

Paramount+ har ikke en indstilling til kun at ændre tekststørrelsen, men der er ingen grund til bekymring. Indstillingerne for undertekster på din streamingenhed eller dit tv kan have denne mulighed. Naviger til undertekster eller CC-indstilling, og prøv at finde funktionen til at justere tekststørrelsen.

Hvis det ikke virker, er et smart hack at ændre skriftstørrelsen.

Kan skriftstørrelsen på Paramount+ undertekster ændres?

Ja, skriftstørrelsen ændres fra CC-menuen, der vises på afspilningsskærmen. Brug din fjernbetjening eller mus til at få adgang til menuen. Skriftstørrelsen skal være den første mulighed yderst til venstre.

Der er tre størrelser at vælge imellem - Lille, Normal og Stor. Du skal vide, at den store skriftstørrelse kan forekomme for stor, når du streamer på mobile enheder.

Paramount+ undertekster synkroniseres ikke korrekt. Hvad kan jeg gøre?

Usynkroniserede undertekster er en sjælden fejl på Paramount+. Og hvis du bruger standardunderteksterne, følger de frameraten for den givne video.

Ikke desto mindre, hvis underteksterne begynder at halte eller accelerere, er det bedst at afslutte afspilningen og derefter prøve at afspille videoen igen. Et andet trick er at deaktivere underteksterne og derefter aktivere dem igen.

Mens du er i gang, skal du flytte ned på videoens tidslinje for at sikre, at underteksterne bliver synkroniseret hele vejen igennem.